Verzending

Na het plaatsen van je bestelling dragen wij er zorg voor dat je je bestelde producten zo snel mogelijk in huis hebt. Bij verzending is het volgende van toepassing:

  • Wij doen er alles aan om je bestelling dezelfde dag nog de deur uit te doen. Let op dat wij geen invloed hebben op de levertijd nadat je verzending is overgedragen aan PostNL. Om deze reden hanteren wij dan ook een maximale levertijd (dus echt bij jou binnen) van 5 dagen.
  • De verzendkosten worden vermeld in je winkelwagen en bedragen EU 2,00. Bestel je 5 kaarten of meer dan vervallen de verzendkosten.
  • Je verzending wordt stootbestendig verpakt om deze ongeschonden bij jou thuis af te leveren. Mocht de verzending onverhoopt niet in een acceptabele staat afgeleverd worden dan kan je direct contact met ons opnemen via Contact of door een e-mail te sturen naar info@kaartjevaniris.nl.

In de Algemene voorwaarden vind je meer informatie over het verzenden van je bestelling. De persoonsgegevens van jou die wij delen met PostNL vind je terug in het Privacybeleid.